Welke master na bedrijfskunde?

Na de bachelor Bedrijfskunde kun je doorstromen naar onderstaande masters: Business Administration met acht specialisaties: Business Analysis and Modelling. Gender Equality, Diversity and Inclusion in Management.

Welke faculteit is bedrijfskunde?

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde (RUG) behoort tot de 1% business schools wereldwijd met zowel een EQUIS als een AACSB accreditatie.

Hoe lang duurt master Bedrijfskunde?

Afhankelijk van de richting die je kiest, duurt deze een of twee jaar. Rond je je master met succes af, dan ben je Master of Science (MSc).

Wat houdt de studie bestuurskunde in?

Bestuurskunde gaat over de problemen en het oplossend vermogen van de samenleving; over dingen die daarbij mis kunnen gaan en waarom. Het gaat al met al over het oplossen van maatschappelijke problemen.

Wat houdt Organisatiekunde in?

De organisatiekunde of organisatieleer is een tak van wetenschap die zich bezighoudt met het bestuderen van het gedrag van organisaties, de factoren die dit gedrag veroorzaken en hoe deze organisaties het meest doeltreffend bestuurd kunnen worden.

Waarom master Bedrijfskunde?

Waarom kiezen voor een bedrijfskundige master van Avans+? Je bent op zoek naar een theoretische onderbouwing en de meest actuele, innovatieve ontwikkelingen en informatie op bedrijfskundig gebied. Je hebt in de praktijk een schat aan ervaring opgedaan en je wilt nu een bijdrage leveren aan je vakgebied.

Hoe lang duurt master Bedrijfskunde Erasmus?

De opleiding duurt twee jaar en de colleges zijn op vrijdag.

Wat kun je met de studie Bedrijfskunde?

Tijdens de opleiding Bedrijfskunde krijg je algemene bedrijfskundige vakken als management en organisatie, bedrijfseconomie, communicatie, marketing, recht en personeelsmanagement.

Wat is Bedrijfskunde MBO?

Bedrijfskunde richt zich op de organisatie en marktomgeving van bedrijven. Je werkzaamheden zijn deels afhankelijk van het moment waarop je aan de slag gaat. Stel dat het ergens zakelijk niet goed gaat en jij wordt aangenomen of ingehuurd om te achterhalen wat er aan de hand is.

Hoe lang is een pre master geldig?

De meeste premasters voor hbo’ers duren een half jaar of een jaar (30-60 ECTS). Na het afronden van de premaster kun je doorstromen in de aansluitende master. De meeste reguliere masters duren een jaar (60 ECTS).

Wat kan je worden met WO Bestuurskunde?

Typische functies van bestuurskundigen zijn:

  • beleidsadviseur.
  • projectleider.
  • procesmanager.
  • manager.
  • consultant.
  • organisatieadviseur.
  • politicus.

Share this post