Wie staat er op mijn adres ingeschreven Utrecht?

Heeft iemand een briefadres op uw adres en kunt u die persoon niet meer bereiken? Dan kunt u de gemeente vragen een adresonderzoek te starten. Wij zoeken uit waar deze personen nu wonen en we vragen hun het nieuwe adres door te geven.

Wie staat ingeschreven op mijn adres Rotterdam?

Staat iemand op uw adres ingeschreven die er niet woont? Dan kunt u een adresonderzoek aanvragen bij de gemeente. Ook instanties die adresgegevens vanuit de gemeente gebruiken kunnen een adresonderzoek aanvragen. Vraag het adresonderzoek online aan of per post.

Wie woont er op mijn adres Groningen?

Staat er iemand op uw adres ingeschreven die er niet (meer) woont? Dan kunt u de gemeente vragen een adresonderzoek in te stellen. De gemeente zoekt dan uit wat het juiste adres is van deze persoon.

Kan iemand zich inschrijven op mijn adres?

U kunt geen toestemming geven aan personen zich in te schrijven op ‘uw’ adres als ze daar niet daadwerkelijk wonen. U kunt zelfs beboet worden. U neef kan zich wel inschrijven op uw adres, sterker nog, dat moet hij zelfs, indien hij er daadwerkelijk komt wonen.

Wie staat er op mijn adres ingeschreven Arnhem?

Staat er iemand op uw adres ingeschreven die er niet meer woont? Dan kunt u de gemeente vragen om een adresonderzoek te starten. U vraagt een adresonderzoek schriftelijk of persoonlijk aan bij de balie van Burgerzaken.

Wie staan er ingeschreven op mijn adres Den Haag?

U kunt in MijnDenHaag (inloggen met DigiD) onder ‘Basisregistratie’ zien hoeveel mensen er ingeschreven staan op uw adres.

Wie woont er op dit adres Nederland?

Bel 1819 nummerinformatie(100ct/min) Zoek een persoon. Dus ergens een adres intoetsen en dan zien wie er woont. Een soort omgekeerd telefoonboek dus.

Kan je iemand uitschrijven op je adres?

Stel je hebt het recht om de woning alleen te bewonen of je bent hoofdbewoner van de woning, is het dan mogelijk om iemand uit te schrijven of uit te laten schrijven op het adres? Nee, dat is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om de gemeente te verzoeken om een adresonderzoek te starten.

Kan ik zomaar iemand in huis nemen?

Nee. U bent huurder van de woning en het is aan u om te bepalen wie met uw toestemming in uw huis mag wonen. U bent bevoegd om zolang u wilt iemand onder uw dak te laten verblijven. Met wie en hoe lang u samenwoont betreft uw persoonlijke leven en daar heeft de verhuurder niets mee te maken.

Hoe kan ik iemand bij mij inschrijven?

Met een toestemmingsverklaring verklaart u aan de gemeente dat u iemand ergens toestemming voor geeft….U hebt een toestemmingsverklaring nodig in de volgende situaties:

  1. U bent niet aanwezig als uw kind een paspoort of ID-kaart aanvraagt.
  2. Iemand komt bij u wonen.

Wie staat er ingeschreven op mijn adres Breda?

Als u denkt dat er iemand op uw adres staat ingeschreven die er niet woont, kunt u vragen om een adresonderzoek. Een adresonderzoek vraagt u online met DigiD aan. De gemeente bekijkt of de gegevens in de Basisregistratie Personen (BRP) kloppen.

Share this post