Waar koop je raamdecoratie?

Bij Kwantum bestel je altijd goedkope raamdecoratie op maat. Bepaal zelf de kleur, de structuur en de afmetingen en wij gaan direct voor je aan de slag. Van jaloezieën op maat of rolgordijnen op maat tot aan vouwgordijnen op maat en plisségordijnen op maat: je vindt het allemaal bij Kwantum.

Wat is goedkope raambekleding?

Gordijnen (nemen ruimte in maar geven tegen normale kosten wel direct sfeer en zijn geluidsdempend) Rolgordijnen tegen de muur erboven (goedkoop maar vaak niet heel mooi) Rolgordijnen op de kozijnen (Mooier,strakker maar wel wat duurder dan de optie hierboven) Jaloezieën (Mooi, subtiel maar nog kostbaarder vaak)

Wat voor het raam in de badkamer?

Als raamdecoratie zijn gordijnen in de badkamer niet de beste keuze. De badkamer is een vochtige ruimte, waar andere raambekleding beter geschikt voor is. Het beste kies je voor vochtbestendig materiaal zoals PVC of kunststof.

Wat kost Luxaflex per meter?

Keuze 1: Maat en materiaal

Breedte 16 mm 25 mm
1 meter € 90 – € 110 € 80 – € 130
2 meter € 135 – € 170 € 110 – € 210
3 meter € 180 – € 230 € 150 – € 280

Wat zijn de goedkoopste gordijnen?

De voordeligste keuze is een stof met hoge lichtdichtheid, in plaatst van gordijnen met coating. Toch is een verduisterende coating goedkoper dan voering. De voering zorgt voor 50-80% extra kosten door de dubbele stof.

Wat kost raambekleding voor een heel huis?

Gemiddeld moet je denken aan een bedrag tussen de €6000 en €9000. Raambekleding Zonder gordijnen is je huis maar een kale boel. Ze geven je huis een warme, huiselijke sfeer.

Welke soorten Raamafwerking kun je gebruiken in het sanitair?

Horizontale jaloezieën PVC op maat.

  • Geperforeerde aluminium jaloezieën op maat.
  • Verduisterende gordijnen.
  • Mooie gordijnen op maat.
  • Welke gordijnen keuken?

    Rolgordijnen zijn een goede keuze voor in de keuken vanwege de eenvoud. Deze raamdecoratie bestaat uit twee stoflagen die langs elkaar heen kunnen worden bewogen. De ene laag is transparant, de andere niet. Zo kun je zelf eenvoudig de lichtinval en de privacy in huis bepalen.

    Share this post