Hoe lang duurt de opleiding wachtmeester?

Voor wachtmeesters duurt de hele opleiding ongeveer 14 maanden.

Welk niveau heb je nodig voor Marechaussee?

Met VMBO gemengd of theoretisch kun je zowel voor het vakgebied Bewaken, Beveiligen en Politietaken kiezen. Binnen het vakgebied Politietaken kies je dan voor de functie van wachtmeester-opsporingsambtenaar. Heb je een VWO, HBO of WO opleiding dan kom je in aanmerking voor de functie van officier Marechaussee.

Wat verdient een wachtmeester Marechaussee?

In het begin is dit nog niet op het uiteindelijke niveau (het wordt berekend aan de hand van de leeftijd van de gegadigde), maar na het behalen van de rang Wachtmeester verdient de gegadigde tussen de €1266 en €2360 euro. Dit kan oplopen via Wachtmeester 1e klas (€1317- €2360) naar Opperwachtmeester (€1317 – €2866).

Hoe lang duurt de opleiding van de Marechaussee?

Op het Opleidings- en Trainingscentrum van de Koninklijke Marechaussee (OTCKMar) in Apeldoorn start je met de militaire opleiding van 11 weken. Daarna volgt de functieopleiding (14 weken). De opleiding tot Marechaussee Beveiliger wordt afgesloten met de module objectbeveiliging van 3 weken.

Waar is de opleiding voor Marechaussee?

De opleiding tot Marechaussee duurt zeven maanden. De eerste zestien weken beslaan de Algemene Militaire Basisvaardigheden. De volgende zestien weken beslaan een functie-opleiding in Apeldoorn. De opleiding bestaat uit zowel theorie als stage in de praktijk.

Welke MBO opleiding voor marechaussee?

De opleiding Beveiliger Oriëntatiejaar Koninklijke Marechaussee is een BOL-opleiding. Tijdens dit jaar haal je je ‘burger’ mbo-diploma Beveiliger op niveau 2. Onze lessen en stages bereiden je voor op de vervolgopleiding en carrière bij de Koninklijke Marechaussee (KMar).

Waar is de opleiding voor marechaussee?

Wat verdient marechaussee Schiphol?

De schaal begint bij Marechaussee 4e klasse, die krijgt bij de jongste leeftijd/duur dienstverband een salaris van € 988,26 per maand. Deze schaal loopt op tot € 2.845,70 per maand voor een wachtmeester eerste klas. Dit salaris loopt op voor officiersfuncties.

Wat verdient een sergeant bij de landmacht?

Het salaris van een Sergeant is afhankelijk van leeftijd en ervaring en kan zo verschillen van €2100 tot €2925 per maand. De secundaire arbeidsvoorwaarden bij Defensie zijn goed geregeld, met vele toeslagen en opleidingsmogelijkheden en voldoende vergoeding bij ongevallen die in dienst zijn opgelopen.

Welke MBO opleiding voor Marechaussee?

Wat verdien je bij de Koninklijke Marechaussee?

Het startsalaris als je de opleiding hebt afgerond is 2.300 euro per maand. Hoe hoger je rank hoe hoger je salaris als marechaussee. Naast loon krijg je ook reiskostenvergoeding en wordt je uniform voor je betaald. Ook wordt de opleiding vergoed.

Share this post